vandedamychris

the adventures of our NFO cats

2008: Nieuw ronde nieuwe kansen!

Zo, de boom staat weer op zolder en de ballen die over zijn gebleven liggen weer in de doos er naast.P1010181  Iris heeft alle kerstballen die ze niet mooi vond uit de boom verwijderd. Een enkele bal heeft dit overleefd maar de meeste (rode) ballen zijn door haar toedoen gesneuveld. De kerststal gaat straks ook want de stalgeur die Nas er in achter heeft gelaten, is erg authentiek, maar niet aangenaam….. Ze vond het mos een leuk alternatief voor kattebakkorrels!

P1010184Maar eerst gaan we straks de restjes van gisteravond/vannacht opeten. Zoals gewoonlijk heb ik weer veel te veel hapjes en gerechtjes gemaakt, zodat ondanks de goede eetlust van gezinsleden, aanhang en onze goede vrienden Hans en Teunke er voor vandaag nog meer dan genoeg op het menu staat! Misschien morgen ook nog wel! Iris en Ivo zaten zich vanochtend vroeg al te verkneukelen bij de chocoladecake, die ik op het aanrecht had gezet. Zou vrouwtje het vergeten en de keuken uitgaan? hahaha

Voor de komende weken staan er leuke dingen op stapel: allereerst, nog 12 nachtjes en dan gaan we naar Haarlem met Jet en Ivo. En wat misschien nog leuker is, na afloop kunnen we Myrthe oppikken van het station in Amsterdam! Eindelijk kan ze dan 3 weekjes thuis zijn. Heerlijk. Ook krijg ik in de loop van deze week mijn "nieuwe" autootje. Het oude krakkemikkige peugeotje is ingeruild voor een 5 jaar jongere Twingo! Met open dakje, airco, aut. deurvergrendeling en al die leuke toeters en bellen die je er op mag verwachten. Als hij nu ook een stukkie aangenamer zit en me niet meer zo vaak langs de kant van de weg laat staan, word ik helemaal gelukkig!

Tevens heb ik me voorgenomen nu echt mijn no-claim dit jaar te gaan verzilveren. Na twee jaar ziekenhuisopnames in november die me mijn no-claim door de neus boorden, ga ik nu toch voor een operatieloos jaar! Of hebben ze inmiddels de no-claim voor 2008 afgeschaft? Heb ik dan weer. In ieder geval ga ik er toch voor! Ik hoop trouwens dat iedereen een gezond en voorspoedig 2008 tegemoet mag zien voor zowel mens als dier! Prosit!

9 Comments

  1. Myrthe

    Nou dat is een goed voornemen! Alleen kun je er zelf niet veel aan doen, toch?
    Eetsmakelijk maar weer vandaag:D
    Kus(K)

  2. Pauline

    hahaha, maar als ik zelf goede voornemens maak, komen ze toch niet uit! Deze kan misschien wel uitkomen?

  3. Myrthe

    Wie weet! Ik hoop t:D

  4. Jep de no-claim is weg, helaas!!! Maar blijf wel gezond hè?
    Nog een fijne avond, en o ja de beste wensen voor iedereen daaro!!
    Wij komen ook naar Haarlem, ik mag aanzitten aan de felikatlunch, ik ben benieuwd hahahaha….
    Martin stal ik dan wel even bij jullie?

  5. Jep de no-claim is weg, helaas!!! Maar blijf wel gezond hè?
    Nog een fijne avond, en o ja de beste wensen voor iedereen daaro!!
    Wij komen ook naar Haarlem, ik mag aanzitten aan de felikatnieuwjaarslunch, ik ben benieuwd hahahaha….
    Martin stal ik dan wel even bij jullie?

  6. Hè nee, 2 keer, ik kreeg en erro, vandaar.

  7. Pauline

    hahaha, ja hoor stal die arme vent maar bij ons. We zullen goed op hem passen hoor!

  8. Manuela Legtenberg

    Ha familie Elling,

    Ook een heel gelukkig en gezond 2008! En heel veel autogeluk voor hetzelfde jaar. Binnenkort nog even gezellig toosten met elkaar! Vandaag kun je nog rustig aan doen, morgen weer aan de bak….. Zijn de hapjes nu echt op?
    Groetjes Manuela.

  9. Pauline

    @manuela: Hapjes op? hou op zeg, we kunnen zeker nog 2 dagen eten van al dat spul hahahaha. Moet zeggen dat het vrije dagje me vandaag nog erg goed uitkomt. Maar ja, jij hebt na vanavond weer een zalig lang weekend? Geniet ervan! Tot gauw!

Leave a comment