vandedamychris

the adventures of our NFO cats

Wat een week!

Eindelijk. Weer regelmaat. De afgelopen week is er één geweest zeg. Om te beginnen moesten we de zondag de 19e Chris ‘s avonds weer ophalen. Hij was met de zoon en dochter van zijn (weekend)baas mee geweest naar Bretagne om te klussen aan het huis daar. Dus afgeladen met wasgoed kwam hij weer. Ondertussen waren wij hier al druk bezig om Myrthe’s laatste zaken te regelen. Alles wat mee moest naar Parijs moest schoon en gestreken zijn. Het leek hier wel een wasserette.
Maandag de 20e hebben we Myrthe nog verrast met eenP1000306_1 afscheidsetentje. Geblindoekt en wel en zonder het in de gaten te hebben dat haar broer en zus al in de auto zaten (zij zat voorin) reden we via een omweg naar..  jawel, het Maatveld. Eigenlijk wilden we naar ons favoriete restaurantje maar omdat Myrthe 2 jaar lang het had gehad over die overheerlijke zalmforel die ze steeds aan haar gasten moest serveren, vonden wij het tijd dat ze die zelf maar eens moest gaan proberen! Ontvangen met een heerlijke coctail van de baas himself begonnen we aan het heerlijke eten. Het was zoals gewoonlijk weer voortreffelijk (bedankt Kevin! (Kevin is de kok)). Tussen de gangen door tracteerde de baas ook nog even op een fles champagne. Het feest kon niet op. En als klap op de vuurpijl nog een prachtig dessert. Wat een feest. P1000322Dinsdag werden de laatste spullen ingepakt en wilden we op tijd gaan slapen. Woensdag moesten we immers op tijd weg. Nou, van het op tijd slapen kwam niets. De kamer zat dinsdagavond vol met mensen die afscheid kwamen nemen. Vanaf zes uur ‘s avonds tot 12 uur ‘s nachts.

Uiteindelijk vertrokken we woensdag om half 10. De reis was lang en saai. De weg naar Parijs vind ik niets, zo eentonig. Eenmaal daar en na een uurtje zoeken naar de camping vonden we ons stekje. De vouwwagen werd opgezet en amper binnen begon het te regenen.
Donderdag zijn we met zijn drietjes Parijs ingeweest en natuurlijk even kijken hoe het hotel er uit zag. GROOT. P1000357 Concorde St.-Lazare hotel 
Natuurlijk ontbraken de bezoekjes aan de bezienswaardigheden niet. Vrijdag zijn we met volle bepakking per metro afgereisd naar het Hotel. Dat was de dag dat ze officieel haar intrek zou nemen in het hotel. Nou, zo luxe als het hotel is, zo droevig zijn de stagiereverblijven. Met zijn tweetjes een kamer van nog geen 7 m2 delen. En oud…. afgebladderde kozijnen, een slecht sluitend dakraampje. Viel even zwaar op de maag zeg! Maar gelukkig zitten er nog wat Nederlandse meisjes. ‘s Avonds zijn we nog even gezellig wat gaan eten in de stad en toen moesten we Myrthe voor het eerst achterlaten bij haar nieuwe thuis.
Zaterdag hebben we snel wat spulletjes, zoals een waterkoker, wat bestek en borden, een emmer etc. etc. ingepakt en ook nog naar het hotel gebracht. Daarna zijn we lekker wezen shoppen. Tja, en na nog even gezellig een terrasje te hebben gepakt kwam dat toch eindeijk het afscheid. Gek hoor, je kind achter laten in zo’n grote stad.P1000401 Zondagochtend hebben we onze vouwwagen weer ingepakt en zijn we teruggereden naar Borne.
Eenmaal thuis natuurlijk gelijk kijken naar onze kleine krummels. Jé, wat groeien ze als je ze een paar dagen niet ziet. Daphne en Chris hebben ze nu allemaal aan het vaste voer gekregen en ze lijken zich helemaal bol te eten! Ook gaan zenu allemaal netjes op de kattebak. Morgen gaan we weer foto’s maken! Voor diegene die Myrthe willen volgen:  www.myrtheinparijs.waarbenjij.nu Ze is dol op berichtjes………………………..
P1000395

Advertisements

1 Comment

  1. Hahahaha dat heb je mooi verteld, Mam!!
    En ziet er moooi uit allemaal!!
    Wou laatst hier ook wat achterlaten maar dat ging niet goed.. Nou ga even met verder praten over msn!
    En binnen kort nieuwe foto’s van die lieve kittens? Mis ze al wel hoor!
    (K)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: